Sprangers van den Ende Accountants en Belastingadviseurs

Open and functional in combination with high quality materials

Sprangers van den Ende Accountants en Belastingadviseurs was previously located in a monumental building from the 19th century in Den Haag, Holland. In December of 2016 they moved to one of the best business locations in Holland, the Beatrixkwartier in Den Haag. The office is situated in the World Trade Center The Hague on the 20th floor, accommodating a gorgeous view.

The design of this office was based on a different view of working. The employees work in open space and partners work in offices with the doors open. This “doors open policy” ensures a low-threshold atmosphere, while still providing security and privacy when clients are visiting

At the time of rental, Flex Projects advised Sprangers van den Ende and realised the whole Design & Build process. Lots of attention was paid to functionality in combination with high quality materials.