10 jaar ervaring

Ons team heeft bijna 10 jaar ervaring met het creëren van werkplekken en werkomgevingen met Flex Projects. Onze huidige kennis in de moderne werkplek en de behoeften van de gebruikers komt dan ook uit de design & build projecten die wij nog steeds met veel passie volbrengen. Met Werkplekaanpassen.nl hopen wij een nog bredere gebruikersgroep te kunnen helpen aan een mooie, gezonde en toekomstbestendige werkomgeving.

Groeiende behoefte aan zit-sta werkplekken

Werkplekaanpassen.nl speelt een rol bij het vervullen van de groeiende behoefte aan zit-sta werkplekken. De ervaring leert dat de standaard zit-bureaus niet meer voldoen aan de moderne werkomgeving waarin gezondheid en flexibel werken centraal staan. Een zit-sta bureau brengt veel voordelen met zich mee. Hierom ziet het team van Werkplekaanpassen.nl dit type bureau als de nieuwe standaard voor de hedendaagse en toekomstige werkplek. Wij spreken daarom van een toekomstbestendige werkplek. Ons motto? The only way is UP!

Circulaire economie

Een zeer belangrijke motivatie is, voor ons als team Werkplekaanpassen.nl, het positief bijdragen aan de circulaire economie. Zo stimuleren wij onze klanten tot het hergebruiken van bestaande werkplekelementen zoals het bureaublad of de bureaustoel. Mocht de klant wel toe zijn aan een totaalvernieuwing van de werkplek, zorgen wij dat de retourstroom circulair wordt verwerkt. Zo streven wij ernaar om oude bureaus een nieuw leven te geven via de Flex Foundation. Mochten materialen niet geschikt zijn voor een tweede leven, zorgen wij dat het afval op andere manieren gerecycled wordt.