Onze aanpak

STAP 1

Allereerst stellen wij ons van werkplekaanpassen.nl graag persoonlijk aan je voor. Onze adviseurs komen op locatie kijken naar de huidige opstelling van de werkplekken en inventariseren welke elementen toegepast kunnen worden om een vitale & toekomstbestendige werkplek te creëren. Zo kunnen wij een bestaande werkplek AANPASSEN met een elektrisch verstelbaar onderstel en deze aanvullen met elementen die passen bij jullie situatie. Dit doen we al vanaf één werkplek.

Ons aanbod:

 • Zit-sta bureauonderstel:
  – Re-use van het bestaande bureaublad: het blad wordt gemonteerd op het nieuwe onderstel.
  – Een nieuw bureaublad: er wordt een nieuw blad op maat gemaakt. Hierbij zijn verschillende kleuren en materialen toepasbaar.
 • Bureaustoelen:
  – Re-use van de bestaande bureaustoel met de mogelijkheid tot een APK en grondige reiniging.
  – Nieuwe bureaustoel conform de EN1335 normering in verschillende prijsklassen.
 • Akoestiek:
  – Een akoestisch bureaupaneel: uitvoering mogelijk in iedere gewenste kleur. Dit biedt de mogelijkheid de werkplek in bijvoorbeeld de huisstijl te laten aanpassen.
 • Reinigen hardware:
  – Het hygiënisch reinigen van de hardware door een professional. Denk hierbij aan hardware als: toetsenborden, muizen en laptops welke een bron van bacteriën kunnen vormen.

Een deel van het aanbod is terug te vinden in onze webshop.

STAP 2

Binnen 24 uur na het advies sturen wij je een offerte. Wanneer de offerte akkoord is, spreken we een uitvoeringsdatum af waarop onze monteurs de werkplek aanpassen of de oude werkplekken demonteren en de nieuwe werkplekken opbouwen.

STAP 3

Het team van Werkplekaanpassen.nl deelt tips & tools om het gebruik van de zit-sta werkplekken te stimuleren onder de gebruikers. Ook delen wij graag de instructies om gemakkelijk een werkplek af te stellen zodat ook een juiste zithouding behaald kan worden.

STAP 4

Uiteraard blijven wij bereikbaar voor eventuele nazorg. Onze nazorg gaat verder dan de werkplek an sich, zo denken wij ook graag mee over andere onderdelen van de werkomgeving.