BRAKEL INTERIEURGROEP

Sinds jaar en dag is de naam Brakel Interieurgroep een begrip in de markt, met producten als het Brakel “all in wall” scheidingswand systeem, Brakel plafonds en Brakel mobiele paneelwanden. Vele toonaangevende projecten zijn gerealiseerd binnen en buiten Nederland.

Na een periode van onzekerheid is Brakel Interieurgroep doorgestart onder de naam Brakel Totaal Project, opgericht onder de vlag van ANSO facilitaire dienstverlening uit Diemen. In het compacte Brakel Totaal Project zit nog een klein gedeelte van het uitvoerende personeel en een groot gedeelte van de (product)kennis.

Flex Projects & Brakel Interieurgroep

Binnen Flex Projects zijn een aantal oud Brakel medewerkers werkzaam, wij beschikken over de actuele product- en projectkennis van het Brakel wandsysteem. De directie van Brakel Totaal Project heeft ons benadert om een stuk ondersteuning te bieden in het verkoopadvies en projectmanagement traject. Vanaf 1 mei 2014 bieden wij ondersteuning aan u als huidige Brakel relatie of als toekomstige gezamenlijke relatie.

Waarom Flex Projects? Mocht u momenteel nadenken over een verbouwing, renovatie, verhuizing of (een gedeeltelijke) vernieuwing van uw huidige locatie waar producten van Brakel Interieurgoep of Brakel wanden B.V. staan, wij helpen u graag verder. Wij kennen het product, hebben praktische oplossingen en denken in besparingen. Behalve het adviseren en/of het leveren van de producten van de Brakel Interieurgroep kunnen wij uw hele project ontwerpen, begroten, uitvoeren en indien gewenst begeleiden. Hierbij kunt u denken aan alle facetten welke binnen een verbouwing aan bod komen, zoals; wanden, plafonds, installaties, stoffering, meubilair etc.

“all in wall”