Carlijn van Heel

Projectmanager

Maak kennis met Carlijn.

Wij stelden Carlijn de vraag: “Welke 12 personen zou jij uitnodigen voor het laatste avondmaal en waarom?”

Allereerst zou ik cabaretière Claudia de Breij graag aan tafel hebben tijdens mijn laatste avondmaal. Zij zal ongetwijfeld veel humor en gezelligheid brengen. Ik zou met haar praten over haar tijd aan middelbare school het KWC in Culemborg waar ik, net als haar, ooit mijn havo-diploma heb behaald.

Ed Sheeran is al jaren een van mijn favoriete artiesten – inmiddels cheesy, but true. Als ik iemand zou moeten vragen de muzikale aankleding te verzorgen dan is hij het wel.

Als ik een hapje ga eten begin ik altijd met het bekijken van de nagerechten op de kaart: ik ben écht gek op zoet. Hierom zou ik graag Jessica Préalpato (verkozen tot beste dessert-chef 2019) bij mijn laatste avondmaal willen uitnodigen voor het maken van een proeverij van de allerbeste desserts. Voor mij apart verzorgd zij ook het voor- & hoofdgerecht met zoetigheid; als dan toch alles kan…

Meghan Markle is in mijn ogen een prachtvrouw met een bijzonder levensverhaal. Ik zou haar graag bij mijn laatste avondmaal aan tafel willen hebben. Ik zou vol bewondering de hele avond naar haar kunnen luisteren.

Sjana Earp is een Australische influencer op het gebied van yoga en lifestyle. Ik volg haar sinds mijn stagetijd in Australië op Instagram en kijk trouw haar vlogs, want; zij is echt een mooi en bijzonder mens. Ik zou haar graag aan tafel hebben om haar positieve vibes en bijzondere verhalen te delen. Zij kan dan haar broer Sam Earp meenemen om deze avond vast te leggen met zijn ervaring als professioneel fotograaf.

De belangrijkste persoon aan tafel zal natuurlijk mijn vriend Tristan zijn, hij mag zeker niet ontbreken.

Met maar 12 personen zou ik het niet redden tijdens mijn laatste avondmaal, want ik zou voor geen goud mijn familie en beste vriendinnen willen missen. Ik reserveer er dus nog maar een tafeltje bij.