Ons werk
Is uw kantoor tot een fijne werkplek te maken.

Onze aanpak
De volledige verantwoordelijkheid nemen van ontwerp tot en met de realisatie.
Praktisch, flexibel, helder en simpel.

Onze belofte
Service die een stap verder gaat.

Ons doel
Een tevreden klant door simpelweg te doen wat we beloven. ‘Our word is our bond’

Desso

DESSO is een in Waalwijk gevestigd bedrijf en inmiddels in meer dan 100 landen actief. Desso streeft ernaar om ’s werelds beste fabrikant te zijn in hoogwaardige vloerafwerking.
De grootste afzetmarkt van Desso is zachte vloerafwerking in kamerbreed tapijt, tapijttegels en naaldvilt. Tegenwoordig is ook de afzetmarkt voor marine tapijt, luchtvaart tapijt en kunstgras een belangrijke divisie geworden binnen Desso.

Flex Projects gebruikt in 95% van de vloerafwerkingen voor de tapijttegels, de producten van Desso. Doordat zij een brede collectie aanbieden is er in elk budget altijd iets te vinden. De locatie van de fabriek in Waalwijk heeft een uitgebreide voorraad van verschillende collecties en kleuren, waardoor wij in vele gevallen snel de juiste tapijtoplossing kunnen verzorgen.

Ook is Desso marktleider op het gebied van Cradle to Cradle binnen de vloerafwerking. Zo bestaat er een circulair model waarbij Desso de bestaande vloerafwerking (ook indien dit geen Desso vloer betreft) inneemt, vervolgens de garen verwijdert van de rug en zo deze materialen weer hergebruikt voor vloertegels of andere kunststof producten.

Flex Projects heeft rechtstreeks contact met de backoffice van Desso en ook de gehele collectie is op ons kantoor aanwezig.

“Flooring is the foundation of any workspace”