Welkom!

Wij geloven dat aandacht en zelfs de kleinste bijdrage voor sommigen een groot verschil kan maken. We zoeken naar mogelijkheden om anderen dichtbij huis te helpen. Dit kan zijn in de vorm van een geld-donatie of het hergebruiken spullen en materialen. Er zijn zo veel mogelijkheden en die willen wij graag benutten.

Wie zijn wij?

We zijn een klein team van ambassadeurs en tevens collega’s binnen Flex Projects. Na 10 jaar ervaring in projectontwikkeling zijn wij nu in de positie iets terug te doen en dat doen wij dan ook met veel enthousiasme. We zien waarde in de retourstroom binnen onze projecten en denken dat we hier bijzondere dingen mee kunnen doen. Ons doel is niet om de grootste te worden, maar juist om heel gericht een groot verschil te maken. In onze ogen verdient een ieder deze kans.

Peter Claassen

Peter Claassen

Ambassadeur

"Je moet kunnen delen om te kunnen vermenigvuldigen."

Ewoud Kasen

Ewoud Kasen

Ambassadeur

"Als ik iets doe, dan doe ik het goed, anders begin ik er niet aan!"

Carlijn van Heel

Carlijn van Heel

Ambassadeur

"Verandering zorgt voor verbetering en groei."

Pascal van Delden

Pascal van Delden

Ambassadeur

“Wie goed doet, goed ontmoet.”

Hoe wij werken

Voor ons staan mensen centraal. Wij zoeken manieren om het leven van anderen een beetje kleurrijker en makkelijker te maken. Zo kunnen we één speciaal persoon in het zonnetje zetten, of een (lokale) organisatie helpen om op hun beurt mensen te helpen.

Wij denken graag in mogelijkheden. Zo kunnen we zowel met geld-donaties als met materialen, mankracht en vakwerk een hoop betekenen. Oud kinderspeelgoed, oude tafelonderstellen, of een pot verf kan naar ons mening het verschil maken.

Door krachten te bundelen kunnen we nóg meer betekenen. We staan altijd open voor nieuwe ideeën, doelen, donaties en vrijwilligers. Samen kunnen we nóg meer betekenen.

DOELSTELLINGEN & PROJECTEN

Wij zijn in oprichting en hebben nog geen specifieke doelen opgesteld voor 2021.

Hoe kan jij helpen?

Weet jij een mooi doel voor de Flex Foundation? Of heb je spullen over die wij kunnen gebruiken binnen het fonds? Laat het ons weten. Samen zijn de mogelijkheden eindeloos.