Flex&CO

Flex Projects biedt de akoestische oplossingen voor geluidsproblematiek binnen de kantorenmarkt.

Flex Projects heeft een samenwerkingsverband met Flex&CO “Acoustic Objects”, producent en leverancier van akoestiek verbeterende interieurproducten en akoestische oplossingen.

Het nieuwe werken is in de huidige economie niet meer weg te denken. Behalve vele voordelen heeft “het nieuwe werken” ook enkele nadelen. Door gekozen concepten, veelal “Open Space”, worden er nog nauwelijks systeemwanden op een verdieping geplaatst. Het verwijderen van deze wanden en tevens het plafond onaangetast laten brengen veel contactgeluid en geluidshinder met zich mee.

Wij hebben het initiatief genomen om een reeks producten te ontwikkelen welke het contactgeluid in de ruimte absorberen in objecten. Mooi vormgegeven objecten als verlichting, beplanting, panelen, op maat gemaakte akoestische banken en belcellen. Door met de beste akoestische materialen en stoffen te werken krijgt u als eindgebruiker weer een rustige werkomgeving.

“Made in Holland”
Alle producten van Flex&CO worden in eigen land geproduceerd, hierdoor zijn de mogelijkheden ontelbaar. Door de korte lijnen zijn wij in staat om specials te ontwerpen en te produceren in eigen hand. Vanzelfsprekend blijft u vanaf het akoestisch advies tot aan de levering van de oplossingen volledig op de hoogte gehouden door uw projectmanager van Flex Projects.

“The sound of silence”