GX Software Nijmegen

Antoinette Mulders, GX Software: “Met de verbouwing van het kantoor/inrichting van GX Software in samenwerking en onder begeleiding van Flex Projects hebben wij Peter Claassen en Pauline Spek leren kennen als zeer professionele en fijne mensen om mee samen te werken. Zij hebben goed inzicht en feeling wat voor een bedrijf GX Software is waardoor er een prachtig en verbluffend resultaat is neergezet. Flex Projects heeft perfect aangevoeld wat goed bij GX past. Benoemingwaardig is dat deadline is gehaald in de wel zeer ambitieuze planning voor deze verbouwing. Zij zijn met dit alles een bedrijf die GX Software voor iedere organisatie van harte kan aanbevelen. Serieus zij zijn een kei!”

“Werken in een open kantoortuin en vergaderen in een Sportsroom met pingpongtafel of ontspannen zitten in een vintage livingroom” Wie wil dat nou niet?

Klein begonnen, groot geworden.
GX Software is opgericht in 1998 door een groep Nijmeegse studenten. Nu zo’n 18 jaar later heeft de studentenkamer plaatsgemaakt voor een groot kantoorpand met circa 100 medewerkers. Wegens de verwachte groei is er een etage bijgehuurd en zijn de volledige verdiepingen ontworpen tot een mooi totaalproject met de wens voor verschillende manieren van werken.

De begane grond is ontworpen voor ontmoeten, werken en vergaderen. Er is een mooie open en lichte ruimte met ontvangst/receptie en werkcafé. Ook de nieuw gecreëerde vergaderruimtes geven de mogelijkheid tot verschillende manieren van vergaderen. Wie wil er nou niet vergaderen in een Sportsroom met pingpongtafel of ontspannen zitten in een vintage livingroom?

De eerste en tweede etage zijn ingericht voor werken. Op de eerste etage is een open kantoortuin met stiltewerkplekken en belcellen. De tweede etage biedt geconcentreerd werken in open kantoren waar rustig aan projecten gewerkt kan worden en de mogelijkheid tot ontspanning in de gameroom.
Met een aantal deskbikes op de etage is ook aan beweging tijdens een werkdag gedacht.