Hillrom Barcelona

Voor Hillrom hebben wij de Europese huisstijl mogen ontwerpen. Na de succesvolle oplevering van vestiging Amsterdam, hebben wij met het team Pascal, Oette & Peter de opdracht gekregen om een ontwerp te maken en te realiseren voor de vestiging in Barcelona. Leuk detail is de door kunstenaar Jaume Tenes gemaakte afbeelding van de skyline van Barcelona, hierin komen alle hoogtepunten van de stad terug.

“Bij Hillrom werken ze samen aan één missie: Elke dag opnieuw verbeteren aan resultaten voor hun patiënten en zorgverleners.”

Hillrom is een toonaangevend bedrijf op het gebied van medische technologie dat meer dan 10,000 werknemers heeft en in ruim 100 landen actief is. Ze werken samen met zorgverleners en richten zich daarbij op oplossingen voor patiëntzorg die de klinische en economische resultaten verbeteren op vijf kerngebieden: Bevordering van mobiliteit, wondverzorging en preventie, klinische workflow, chirurgische veiligheid en efficiëntie, en respiratoire gezondheid. De mensen, programma’s en productmerken achter Hillrom werken samen aan één missie: Elke dag opnieuw verbeteren we de resultaten voor hun patiënten en zorgverleners.

Over Hillrom Barcelona:

Hillrom Barcelona zit onder andere gevestigd in de Torre Inbisa, hier hebben wij de verbouwing voor Hillrom gerealiseerd. De toren is gebouwd in 2008, telt in totaal 25 verdiepingen & is 104 meter lang.