Hillrom Amsterdam

“Het team van Flex Projects is zeer professioneel, betrouwbaar en bovenal flexibel. Ze hebben voor ons een fantastisch kantoor gerealiseerd waar we allemaal erg blij mee zijn: open, licht en uitnodigend!”

“Bij Hillrom werken ze samen aan één missie: Elke dag opnieuw verbeteren aan resultaten voor hun patiënten en zorgverleners.”

Hillrom is een toonaangevend bedrijf op het gebied van medische technologie dat meer dan 10,000 werknemers heeft en in ruim 100 landen actief is. Ze werken samen met zorgverleners en richten zich daarbij op oplossingen voor patiëntzorg die de klinische en economische resultaten verbeteren op vijf kerngebieden: Bevordering van mobiliteit, wondverzorging en preventie, klinische workflow, chirurgische veiligheid en efficiëntie, en respiratoire gezondheid. De mensen, programma’s en productmerken achter Hillrom werken samen aan één missie: Elke dag opnieuw verbeteren we de resultaten voor hun patiënten en zorgverleners.

Over Hillrom Amsterdam:

Hillrom Amsterdam zit onder andere gevestigd in het Amerika gebouw in Amsterdam, dit is deel van de Atlas Arena. Hier hebben wij de verbouwing voor Hillrom gerealiseerd.