Jade Engelhart

Stagaire

Maak kennis met Jade.

Welke 12 personen zou jij uitnodigen voor het laatste avondmaal en waarom?

Bovenaan staan natuurlijk mijn ouders. Zij zijn de mensen in mijn leven die mij steunen en ervoor zorgen dat ik het mooie leven kan leiden dat ik nu heb. Zij mogen dan ook zeker niet ontbreken en verdienen het mooiste plekje aan de tafel.

Daarna komen mijn opa & oma. Ik mag mijn handen dichtknijpen dat ze nog in goede gezondheid zijn. Mijn opa en oma volgen elke stap die ik zet en zijn altijd geïnteresseerd in mijn ontwikkeling. Daarnaast zullen zij samen de grootste lol aan tafel bezorgen met de mooiste verhalen over momenten die wij hebben meegemaakt.

Mijn broer mag niet ontbreken aan tafel, want hij is niet alleen mijn broer maar ook mijn vriend. Samen met mijn ouders vormen wij een hecht gezin en hebben een goede band. Hij is echt mijn maatje waar ik trots op ben!

Om de avond wat luchtiger en als een feestje te laten verlopen, zou ik graag Kaj Gorgels aan tafel willen uitnodigen. Als iemand naar mijn mening heerlijke humor heeft, is hij het wel. Ik zie mijn laatste avondmaal als een avond vol gezelligheid, waarbij er voornamelijk gelachen moet worden. Met Kaj aan tafel zit dat helemaal goed!

Naast mijn familie zijn mijn 3 beste vriendinnen ook erg belangrijk. Met hen deel ik de leuke momenten en heb ik de grootste lol tijdens een feestje. Daarom zou ik deze drie ook graag aan de tafel hebben, zodat we al die leuke herinneringen op kunnen halen.

Voor mooie muziek moeten we dan toch bij de enige echte ‘Queen B’ (Beyonce) zijn. Als iets bijzonder is, is het een privé optreden van Beyonce met haar prachtige- en krachtige nummers. Mocht het dan mijn laatste avondmaal zijn, wil ik die wel prachtig en voornamelijk krachtig afsluiten. ‘Eentje om nooit te vergeten’.

Daarnaast vind ik het mooi om dit laatste avondmaal vast te leggen. Wat is dan de allermooiste manier? Pablo Picasso die een schilderij maakt van alle mensen die mij dierbaar zijn aan tafel. Als creatieveling gaat mijn voorkeur uit naar een schilderij van Picasso, in plaats van bijvoorbeeld een filmpje. Dit heeft voor mij veel meer waarde.

Last but not least; mijn vriend! Hij mag zeker niet ontbreken aan de tafel. Hij is degene waar ik een goed gesprek mee kan voeren, mee kan lachen en waar ik al veel mooie herinneringen mee heb gemaakt.