Linda Bos

Projectmanager

“Ons doel, een tevreden klant door simpelweg te doen wat we beloven: Our word is our bond”

Maak kennis met Linda. 

Wij stelden Linda de vraag: “Welke 12 personen zou jij uitnodigen voor het laatste avondmaal en waarom?”

Om deze avond in ieder geval lekker te kunnen lachen zou ik cabaretier Ronald Goedemondt uitnodigen. Met zijn soms onnavolgbare hersenspinsels vind ik hem heel erg grappig.

De muzikale invulling mag wat mij betreft worden gedaan door Armin van Buuren, hij weet er altijd een goed sfeertje in te brengen.

Presentatrice Floortje Dessing, zij heeft zo veel mooie reizen gemaakt, letterlijk naar het einde van de wereld.. zij moet wel goeie verhalen ter tafel kunnen brengen.

Acteur Michiel Huisman zou leuk zijn om erbij te hebben, dan kan ik hem eens vragen hoe het is om in zo’n gave serie als “Game of Thrones” te mogen spelen.

Schilder Salvador Dali, ik ben erg benieuwd naar zijn inspiratie voor zijn zeer bijzondere schilderijen.

En als ik dan toch geheel vrij spel krijg over de invulling van de avond…
Zou ik voor de culinaire omlijsting de Italiaanse chef-kok Massimo Bottura uitnodigen, aangezien hij de keuken runt in het beste Michelinster restaurant van de wereld (Osteria Francescana) én ik dol ben op Italiaans eten moet dit wel het ultieme genieten zijn!

Om het gezelschap verder nog een beetje internationaal te houden mag Audrey Tautou aanschuiven, deze Franse actrice vind ik erg goed in de filmhuis-hit “Le fabuleux destin d’Amélie Poulain”, maar daarnaast heeft ze in nog veel andere mooie films heeft gespeeld als “Un long dimanche de fiançailles”.

Verder uiteraard 3 van mijn beste vriendinnen, met hun drink ik graag een wijntje of bezoek ik een festival.

Het liefst nodig ik verder nog mijn familie en schoonfamilie (ja, ik heb een leuke schoonfamilie!) er bij uit, want ik ben een echt familie mens, maar dan zit de tafel wel erg vol..
Maar uiteraard mogen mijn man en zoontje niet ontbreken tijdens dit maal!