Ewoud en Peter

“Verbondenheid, durf, creativiteit en kwaliteit”

Mooie projecten maak je samen!

Flex Projects, Design & Build is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf in het adviseren en realiseren van de meest uiteenlopende inrichtingsprojecten. Wij zijn een jong bedrijf met jarenlange kennis en ervaring in de markt. Bij ons bruist het van de energie! Flex Projects staat voor verbondenheid, durf, creativiteit en kwaliteit, en werkt met een no-nonsense mentaliteit.

Ons werk is om vanuit een transparante netwerkconstructie te werken aan de optimale benutting van een gebouw en/of werkplek van de toekomst. De werkplek van de toekomst moet niet alleen aan fysieke en esthetische voorwaarden voldoen, maar zal voornamelijk een “open” ontmoetingsplek worden waar men kennis kan delen en gezamenlijk aan projecten gewerkt kan worden.

Ons uiteindelijke doel is u als relatie ook op de lange termijn tevreden te stellen door simpelweg te doen wat we beloven!

Flex Projects denkt actief met u mee. Onze service gaat een stap verder. Geen loze beloftes, maar er gewoon zijn voor u als klant. Met een aanpak die praktisch, flexibel, helder en simpel is, weet u als klant precies waar u aan toe bent.
Onze medewerkers zijn gedreven en ambitieuze professionals en nemen ieder hun eigen verantwoordelijkheid. Hierbij houden zij rekening met alle doelstellingen die u als toekomstige relatie heeft. Wij coördineren de realisatie van uw project, van ontwerp tot afbouw en leveren daarvoor onze eigen unieke totaalconcepten die u steeds weten te verbazen.