Volkswagen Pon Financial Services

Voor Volkswagen Pon Financial Services hebben wij hebben de oude bedrijfskantine mogen vervangen voor een nieuw werkcafé. In dit werkcafé kan men behalve lunchen ook werken, ontmoeten en ontspannen. Een nieuwe gezondere lunchkaart met mooie verse producten uit de urban garden, a la minute versbereide warme maaltijden, een goede kop koffie en niet te vergeten een mooi eigentijds ontwerp van het interieur.

“Een mooi eigentijds ontwerp van het interieur”

Volkswagen Pon Financial Services biedt de automobilist oplossingen op het gebied van financiering, verzekering en leasing (zakelijk en private lease) met de verschillende merken van het Volkswagen concern als uitgangspunt. Voor de verschillende merknamen (Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche en Bentley) zijn financiële diensten pakketten samengesteld met het merk als uitgangspunt.

Design met automotive elementen

In dit ontwerp heeft onze architect gekozen voor frisse kleuren welke aansluiten bij de merkbeleving en de mobiliteitsbehoefte van de toekomst. Mooie maatwerk elementen, planten, gestoffeerde lange banken, hoog en laag zitten, vitrages, krukken en stoelen van gerecyclede materialen.

Leuk detail is ook de knipoog naar het verleden door toepassing van Volkswagen banken uit de 60’er jaren in een nieuw jasje.