Zicht B.V. Apeldoorn

Inmiddels hebben wij de verbouwing voor het nieuwe kantoor van Zicht B.V. te Apeldoorn afgerond. In het markante HNK gebouw zijn op de 11e etage circa 45 nieuwe werkplekken gecreëerd die het gevoel van vitaliteit uitstralen. Open ruimtes, rust, het gebruik van lichte kleuren, houtstructuren en natuurprints maken dit een unieke werkomgeving. Een plek om te ontmoeten, werken, lunchen en ontspannen hebben we gerealiseerd in het Zicht café.

“Gelukkig geregeld”

Zicht B.V. helpt mee bij het maken van bewuste keuzes over financiële risico’s. Bijvoorbeeld door met hun klanten goed vooruit te kijken & wensen en situaties in kaart te brengen. Maar ook door na te denken over verschillende oplossingen.

Hoe is Zicht B.V. ontstaan? 

In de 19e eeuw zijn de eerste regionale verzekeringskantoren ontstaan. In 1950 werd het eerste regionale verzekeringskantoor aangekocht. Daarna volgden nog tientallen andere kantoren. Uiteindelijk zijn circa 80 verzekeringskantoren samen gaan werken. Die in eerste instantie onder eigen label opereerden. Deze kantoren kenmerken zich door kennis en expertise van de medewerkers en presenteren zich als betrokken en deskundige adviseurs.

Sinds 2011 gaan deze kantoren verder onder één naam: Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs. Met circa 500 medewerkers behoort Zicht vandaag tot één van de grootste verzekeringskantoren van Nederland.